2.etapla devam..

EKONOMİ 31.12.2018 - 08:35, Güncelleme: 25.10.2021 - 15:23 2437+ kez okundu.
 

2.etapla devam..

"İş hayatı konusunda birikimlerini paylaşan Okul Müdürü Altıntaş bu eğitimin okullarını bitirerek iş hayatına atılmak isteyen öğrencileri için çok önemli olduğunu söyledi."
Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ve Bolu İşkur il Müdürlüğü protokolü ile yapılan Aralık ayı 2.etap girişimcilik eğitimi eğitimci Şeyda Otluoğlu Kuyumcu tarafından verilen eğitimle başladı. Eğitime katılanların büyük çoğunluğunu üniversite sanayi işbirliği kapsamında Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Finans ve Uluslararası Ticaret Bölümü son sınıf öğrencileri oluşturdu. İlk gün eğitimine Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Kadir Murat Altıntaş ve Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka da katıldı. İş hayatı konusunda birikimlerini paylaşan Okul Müdürü Altıntaş bu eğitimin okullarını bitirerek iş hayatına atılmak isteyen öğrencileri için çok önemli olduğunu söyledi. Müdür Altıntaş; "Böylesine güzel organizasyonlarda her zaman yanımızda olan Gerede TSO ve İşkur’a verdikleri destekten dolayı öğrencilerimiz adına teşekkür ederim," diye konuştu.
"İş hayatı konusunda birikimlerini paylaşan Okul Müdürü Altıntaş bu eğitimin okullarını bitirerek iş hayatına atılmak isteyen öğrencileri için çok önemli olduğunu söyledi."

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ve Bolu İşkur il Müdürlüğü protokolü ile yapılan Aralık ayı 2.etap girişimcilik eğitimi eğitimci Şeyda Otluoğlu Kuyumcu tarafından verilen eğitimle başladı.

Eğitime katılanların büyük çoğunluğunu üniversite sanayi işbirliği kapsamında Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Finans ve Uluslararası Ticaret Bölümü son sınıf öğrencileri oluşturdu. İlk gün eğitimine Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Kadir Murat Altıntaş ve Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka da katıldı.

İş hayatı konusunda birikimlerini paylaşan Okul Müdürü Altıntaş bu eğitimin okullarını bitirerek iş hayatına atılmak isteyen öğrencileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Müdür Altıntaş; "Böylesine güzel organizasyonlarda her zaman yanımızda olan Gerede TSO ve İşkur’a verdikleri destekten dolayı öğrencilerimiz adına teşekkür ederim," diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mercanmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.